PODZIEL SIĘ

Za nami kolejna odsłona warsztatów kulinarnych. Hasłem przewodnim było domowe grillowanie.

Jak grillować bez grilla – czyli w warunkach domowych, mając do dyspozycji piekarnik i patelnie? Odpowiedz na to pytanie przygotowało Miejskie Centrum Kultury, które zaprosiło na wyjątkowe warsztaty. Te zorganizowano w Centrum Współpracy i Inicjatyw Społecznych MCK przy Placu Wolności 10.

Warsztaty odbywały się pod czujnym okiem – Łukasza Kosmalskiego – szefa kuchni restauracji „Za Kulisami”.

Kulinarne eksperymenty przypadły do gustu uczestnikom wydarzenia. Zajęcia zakończyły się degustacją wcześniej przygotowanych potraw. Kolejne warsztaty, także kulinarne ale jak zaznaczają organizatorzy w nieco innej tematyce już na początku czerwca.

Więcej w materiale video.

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Informujemy, że na stronie ebelchatow.pl komentarze podlegają moderacji. Zostaną opublikowanie wkrótce po akceptacji.

Please enter your comment!
Please enter your name here